Spreekuur

Spreekuren artsen:
De heer Huygen is aanwezig op maandag, woensdag de hele dag en donderdag- en vrijdagochtend.
Mevrouw Siewertsz van Reesema is aanwezig op dinsdag en vrijdag de hele dag en woensdagochtend.

Telefonisch spreekuur:
De huisartsen hebben een terugbel spreekuur. U wordt vriendelijk verzocht om op de desbetreffende dag de assistente voor 10:00 uur te bellen, zodat de huisarts u die dag kan terugbellen.

Spreekuren assistentes:
Met de assistente kunt U afspraken maken voor het spreekuur van kleine verrichtingen, zoals het uitspuiten van oren, vaccinaties, bloeddrukmeting , reizigersadvisering of wondverzorging.

Spreekuur praktijkondersteuner:
Judith Wiegers heeft dinsdagochtend spreekuur voor diabetesbegeleiding, 24-uurs bloeddrukmeting, longfunctietesten, uitstrijkjes en cardiovasculair risico management.

Diabetescontrole, urineonderzoek:
Diabetescontrole, bloeddrukmeting, uitspuiten van oren, verwijderen van hechtingen of het langs brengen van urine kan in de ochtend tussen 8:00 en 12:00 uur.
 

Een spreekuur consult vindt uitsluitend op afspraak plaats. Een consult duurt 10 minuten . Mocht  U meerdere vragen hebben, die niet in het tijdsbestek van 10 minuten behandeld kunnen worden, dan zal de huisarts U vragen een vervolgafspraak te maken. Dubbele consulten worden alleen  verricht indien dit medisch noodzakelijk is.